Sponsra oss på Kickstarter

Hjälp oss att sprida politiken till Svenska folket genom att stötta oss på Kickstarter.com och förbeställ ditt spel fram tom den 19 juli 2015:  https://goo.gl/WurWXb

Vår ambition är att spelet ska finnas ute i handeln till julen 2016.

Hur funkar Kickstarter kanske du undrar? 

Kickstarter är en så kallad crowdfunding sajt, vilket betyder att man som entreprenör med en idé kan samla in pengar, från privatpersoner – många bäckar små. Du kan du välja att stötta en idé med valfri summa enligt vad entreprenören har satt upp på sin sida. Om kampanjen går i mål på utsatt tid, oftast 30 dagar, så dras pengarna från ditt registrerade kontokort, och då får din belöning av entreprenören enligt vad som är uppsatt i kampanjen. MEN om kampanjen inte lyckas få in den summa man har satt som mål, så dras INGA pengar alls!

Vi på Jakten på Makten har bett om 50.000kr för att finansiera en större beställning av vårt spel eftersom det i dagsläget är för dyrt att sälja spelen. Det finns efterfrågan, men produktionen sker i dag per spel, vilket blir alldeles för dyrt. För varje spel vi i dagsläget säljer, förlorar vi ungefär lika mycket som vi säljer det för. Därför vill vi beställa en större leverans och hålla samma utpris, men minska förlusten.

Hjälp oss göra politik tillgängligt genom att fortsätta leverera ett underhållande spel om politik, ditt stöd på kickstarter är ovärderligt för oss – dessutom kan du få ett spel på köpet ?