Köp brädspelet Jakten på Makten här

Leverans av spelet

Välkommen att beställa Sveriges mest aktuella spel, ”Jakten på Makten” – Spelet om Svensk politik!

Spelet produceras på beställning, ett och ett vid ett så kallat ”print on demand” fabrik i USA.

Du kan beställa ditt spel här direkt via tryckeriet:  The Game Crafter

Leveranstid är ca 2 veckor.

Ni kan också vända er direkt till oss så beställer vi spelet åt dig, alternativt om vi har spel hemma. Välkommen att kontakta oss om du har några frågor:
info@jaktenpamakten.se

2 comments for “Köp brädspelet Jakten på Makten här

 1. Stefan Björn
  juni 22, 2015 at 8:46 e m

  Hej! Ser ut att vara ett kul spel ni gjort! Idén och designen verkar mycket lovande iallafall, och har ni gjort så mycket speltester som ni skriver så är det säkert välgjort och balanserat också kan jag tänka mig. Jag sitter själv och är i slutfasen av att designa mitt första brädspel och börjar titta på alternativ för produktion. Mitt spel har väl ungefär samma komponenter som ert spel så jag är lite nyfiken på vad ni landade på för produktionskostnad på Gamecrafter? Och vilka andra alternativ ni har tittat på för att producera första upplagan. Min plan är att göra en resa och besöka potentiella leverantörer i Baltikum om en månad för att se om de kan producera en 100-upplaga av mitt spel till ett pris som gör det kommersiellt gångbart.

  Kanske kan vi ta hjälpa varandra på något sätt? Med tanke på prislappen på ert spel i nuläget gissar jag att ni är intresserade av alternativ som kan ge en lägre kostnad och sätta fart på försäljningen. Själv skulle jag behöva hjälp av någon i liknande situation med kontakter och att bolla idéer om marknadsföring och distribution. Har bara tänkt speldesign så här långt och vill gärna dra igång arbetet med det som kommer efter redan innan produktion är igång.

  Mvh
  Stefan Björn

  • miakolmodin
   juni 29, 2015 at 6:21 e m

   Hejsan Stefan,

   ledsen att jag har missat din kommentar! Precis som du säger är jag i samma fas som du, att hitta ett först steg i produktionen för att få ner priset och hitta en nivå som göt att folk är som intresserade av att köpa kan göra det.

   Jag är väldigt intresserad av att höra hur det gick för dig med reseachen av produktion i Baltikum, har börjat tänka i de banorna också. För ett par veckor sedan fick jag till det såpass att alla delar produceras av the game krafter iaf. Vilket innebär att man kan köpa direkt från dom på nätet, men priset är fortfarande lite för högt tror jag. Hade det legat i butiken och folk hade kunna klämma och känna på det tror jag att det kunde ha varit ok, men nu känns det nog som en för stor chansning för många.

   Man kan göra en bulkbeställning på the gamecrafter också. Jag har inte totalpriset för mitt spel om jag beställer 100 ex, men jag kollade i dag upp vad spelplanen skulle kosta. Om man beställer ett och ett kostar den 10 dollar, beställer man 100 ex får man ner det till ca halva priset. Jag kan tro att det gäller hela spelet.

   Med vänlig hälsning,
   /Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *